Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oude vrouwen beroofd van tas

Toegevoegd: 26-08-2008, 10.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen zijn maandagmiddag twee 83-jarige vrouwen uit die plaats beroofd van hun tas.


De eerst beroving vond rond 16.45 uur plaats in de Zuidlandstraat, ter hoogte van de Betje Wolffstraat. Een onbekende man trok de tas van de schouder van de vrouw en ging ermee vandoor. In de tas zaten persoonlijke papieren, sleutels en enkele euro's.

Rond 17.00 uur overkwam een andere vrouw die in de Koninginnelaan liep hetzelfde. Haar tas, met daarin enkele sleutels, werd uit het boodschappennetje van haar rollator weggepakt.

Aan de hand het signalement werd door de politie een zoekslag gemaakt en werd in de bossages in de Churchilllaan een man aangetroffen die aan dit signalement voldeed. Deze man is aangehouden en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

In de bossages, in de nabijheid van de man, werden een heggeschaar, een hakbijl, 2 haakse slijpers en een lasapparaat aangetroffen. Deze goederen zijn mogelijk afkomstig van inbraak / diefstal uit schuurtjes. De politie zoekt de eigenaren van deze goederen en verzoekt hen aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jojo (26-8-2008 om 23:05)
Ik hoop dat ze de daders kunen paken en dan op sluiten en niet meer los laten. Je ben echt laf om zo mensje tepakken. Pak er dan een die wat terug kan doen.
Held (26-8-2008 om 21:52)
Dan ben je wel een held zeg, 2 oude vrouwen en nog bijna geen buit. Dan moet ie mij de volgende keer nemen, want ik heb meer cash op zak. Zo'n daad getuigt ook niet van mannengedrag. Zoek een uitdaging, en rol de buidel van een volwassen man, of ben je bang voor je gebit?
Goesenaar (26-8-2008 om 20:33)
Wel een grote held om zo'n oud dametje te pakken. Weet uit familiekring hoeveel emotionele schade dit geeft voor het oude vrouwtje. Sterkte toegewenst.
O.c (26-8-2008 om 15:34)
Makkelijke prooi oude vrouwjes! Laten degene die dit op z'n geweten heeft hiervoor goed boeten en gewoon aan het werk gaan, en op een eerlijke manier aan geld komen. Men moet gewoon van een ander z'n spullen afblijven, hier word ik boos om! De schrik zal er wel in zitten bij die oudjes.
Rick (26-8-2008 om 14:11)
Kan het publiek op de hoogte gehouden worden wat er met zo'n laffe klojo gaat gebeuren? Laat iedereen stemmen: taakstraf of werkkamp. B.v. werken bij de boer: 4 hectare land omspitten i.p.v. ploegen....
Martin (26-8-2008 om 13:54)
Goed gewerkt politie Terneuzen. En wat de dader betreft, o nee die wordt het slachtoffer in deze linkse rechtsstaat. Zwaar straffen. Ik pleit voor het invoeren van minimale straffen. weet je gelijk waar je minimaal aan toe bent. Jaartje of 30 brommen in dit geval kan geen kwaad
Cookie-instellingen beheren