Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oude vrouwen beroofd van tas

Toegevoegd: 26-08-2008, 10.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen zijn maandagmiddag twee 83-jarige vrouwen uit die plaats beroofd van hun tas.


De eerst beroving vond rond 16.45 uur plaats in de Zuidlandstraat, ter hoogte van de Betje Wolffstraat. Een onbekende man trok de tas van de schouder van de vrouw en ging ermee vandoor. In de tas zaten persoonlijke papieren, sleutels en enkele euro's.

Rond 17.00 uur overkwam een andere vrouw die in de Koninginnelaan liep hetzelfde. Haar tas, met daarin enkele sleutels, werd uit het boodschappennetje van haar rollator weggepakt.

Aan de hand het signalement werd door de politie een zoekslag gemaakt en werd in de bossages in de Churchilllaan een man aangetroffen die aan dit signalement voldeed. Deze man is aangehouden en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

In de bossages, in de nabijheid van de man, werden een heggeschaar, een hakbijl, 2 haakse slijpers en een lasapparaat aangetroffen. Deze goederen zijn mogelijk afkomstig van inbraak / diefstal uit schuurtjes. De politie zoekt de eigenaren van deze goederen en verzoekt hen aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees kaaskop (26-8-2008 om 12:45)
Flink straffen zulk volk
Bloemetje (26-8-2008 om 12:29)
Te gek voor woorden, je weet niet hoe een groot trauma die mensen krijgen. Mijn tante reed in een scootmobiel en die stond even stil voor een stoplicht, en ze zat altijd op haar portemonnee. Ze stond stil en werd opgetild. En der portemonnee werd meegenomen, nou durft ze niet meer over straat..
Willy (26-8-2008 om 11:39)
En wat zou die krijgen? Een taakstrafje? Hoop dat die rechter nu eens een rotbui heb en een goeie straf uitdeelt. Is toch niet meer normaal he, nog even en je kan overdag ook al niet meer de straat op.
Sacha (26-8-2008 om 11:26)
Schandalig, ik hoop dat deze persoon een zware straf krijgt! Oude mensen bestelen de lafaard! Zelf fiets ik dagelijks langs deze bossage, ik hoop dat de politie meer kontrole hierop gaat uitoefenen want er gebeuren meer rare dingen t.h.v die bossage!!!
Tannetje (26-8-2008 om 11:07)
Wat gemeen, verschrikkelijke laf ben je dan als je zo iets doet. Aan de hoogste boom hangen zou ik zeggen. Sterkte voor de oude mensen!
Cookie-instellingen beheren