Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Gewonden bij botsing met doorrijding

Toegevoegd: 11-09-2008, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding met doorrijding in Vlissingen zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt.


Rond 18.35 uur deden twee scooterrijders op de President Rooseveltlaan een wedstrijdje. Ze haalden daarbij onder andere een personenauto in.
 
Op een gegeven moment kwam er echter een personenauto uit een parkeervak gereden. De scooterrijders reden zo hard dat zij allebei een botsing met de auto niet meer konden voorkomen.

Eén van de scooterrijders nam een vlucht en kwam een eind verderop op het fietspad terecht. De bestuurder van deze scooter belandde op het wegdek naast een geparkeerde auto.

Deze bestuurder, een Marokkaans uitziende jongeman met een zwart trainingspak met een witte bies over de broekspijp, is strompelend van de plaats van het ongeval weggelopen. Er is geen kans gezien zijn identiteit te achterhalen.

De andere scooterbestuurder reed vol in de zijkant van de auto. Hij kwam ten val naast de auto. Hij bleef gewond op straat liggen. Er is een ambulance gekomen die hem naar het ziekenhuis heeft gebracht. Vermoedelijk liep hij, een 21-jarige man uit Vlissingen, een open armbreuk op. De bestuurster van de geparkeerde auto, een 37-jarige Vlissingse, is eveneens gewond geraakt. Haar letsel viel echter mee en ze hoefde dan ook niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Zowel de scooters als de auto zijn door een takelbedrijf weggesleept en veiliggesteld, zodat de technische afdeling van de Zeeuwse politie er onderzoek naar kan doen. Alle voertuigen raakten zwaar beschadigd.

De politie zoekt getuigen van het ongeval. De politie verzoekt ook de bestuurder van een auto die werd ingehaald door de scooters zich te melden. Mensen die meer weten kunnen bellen met 0900-8844 of zichzelf melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truus (11-9-2008 om 15:47)
Voor ons bewoners is het dus duidelijk, het gaat maar door in Vlissingen. Het is toch niet vreemd dat deze stad naar de knoppen gaat. Nieuwe burgemeester neem uw verantwoording!
Buurtbewoner (11-9-2008 om 12:38)
In de bonedijkestr. zijn ze iig al bezig met maatregelen treffen, want de eerste drempel is daar nu een feit. Maar te gek voor woorden weer, word steeds gekker...
Bewoner van de bonedijkestraat (11-9-2008 om 11:20)
Het is net als de bonedijkestraat daar rijden ze ook als racemonsters met auto en scooters.
Sjaak (11-9-2008 om 11:07)
Terwijl de politie bij het ongeval aanwezig was reed er nog een scooter met hoge snelheid en een wheely makend over de genoemde straat.ook reed er een quad (4 wielen) met hoge snelheid over de stoep.Dus de brutaliteit kent geen grenzen.Politie doe er eens iets aan.Dan hoeven wij niet te bellen.
Henk Honda (11-9-2008 om 10:28)
De President Rooseveltlaan lijkt net het circuit Zandvoort. Ik sta nergens meer van te kijken. Ze rijden kaploos, zonder licht, te hard en met knalharde geluid. Zie enkel en alleen de bandensporen op de Rooseveltlaan. Die Civicjes lusten d'r ook brood van. Wat doet de politie er aan als je belt ?
Esther (11-9-2008 om 10:06)
Het is niet normaal meer. Ik woon ook in deze buurt en die gasten zijn elke dag en avond bezig met racen. En de politie bellen... die doet er niets aan. Ze rijden onverzekerd rond en zonder helm en maken vervolgens ook nog eens ongelukken waar andere mensen de dupe van zijn.
Cookie-instellingen beheren