Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen bestolen in Goes

Toegevoegd: 11-09-2008, 08.54 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes zijn woensdagmiddag vier vrouwen het slachtoffer geworden van diefstal.


In de Kolveniershof werd de portemonnee van een 70-jarige vrouw uit Sommelsdijk uit haar schoudertas gestolen en in de Lange Kerkstraat overkwam een 39-jarige vrouw uit Goes hetzelfde. Haar portemonnee werd uit haar jaszak weggenomen.

In een winkelpand, eveneens in de Lange Kerkstraat werd de tas van een 34-jarige vrouw uit Goes gestolen. Zij had de tas een ogenblik op de grond naast een kinderwagen gezet. In de omgeving tussen het Gasthuis en het centrum werd de portemonnee uit de tas van een 53-jarige Goese vrouw gestolen.
 

In de drie gestolen portemonnees zaten voornamelijk persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's. In de gestolen tas zaten tevens sleutels en een gsm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (12-9-2008 om 17:02)
Er is een programma op tv dat heet oplichter ontmaskerd,waar men iedere week weer laat zien hoe makkelijk het is om iemand zijn portomonee te rollen,dit is bedoeld om mensen allerter te maken,maar op deze manier word de kijker geleerd hoe je het best kunt rollen, een slechte zaak
Wat laf (11-9-2008 om 19:02)
Wat laf ben je dan he, als je persé spullen wilt hebben waar een ander voor gewerkt heeft. Ga zelf eens werken, misschien word je dan ook wel overvallen. Echt een zwaar ziek gedrag heb je dan. Zouden ze geld nodig hebben voor de psychiater??
S (11-9-2008 om 09:16)
Kan je dan helemaal niet meer veilig een uurtje winkelen???
Cookie-instellingen beheren