Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Ernstig ongeluk op Tolweg in Absdale

Toegevoegd: 18-09-2008, 15.02 uur
Ernstig ongeluk op Tolweg in Absdale
Door: Roland de Jong
ABSDALE - Bij een ernstig ongeluk op de Tolweg in Absdale is donderdagmiddag één persoon zwaargewond geraakt.


De tractor reed rond 13.15 uur over de Tolweg in Hulst en wilde de Absdaalseweg oversteken naar de Riet- en Wulfsdijkweg. De bestuurder van de tractor, een 78-jarige man uit Hulst, zag hierbij een taxibusje van de Taxi Centrale Renesse (TCR) over het hoofd.

In de taxibus zat alleen de bestuurder, een 44-jarige man uit Terneuzen. Hij raakte door de klap bekneld in de bus en is bevrijd door de brandweer. Het letsel van de 44-jarige Terneuzenaar is nog niet bekend.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De ambulancedienst kreeg assistentie van een MUG, een Medische Urgentie Groep, uit België. Over de verwondingen van het slachtoffer is nog niets bekend.

Door het ongeluk brak de tractor in tweeën. De voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf. Het wegdek was door de aanrijding behoorlijk verontreinigd en is schoongemaakt door de wegbeheerder.

De politie heeft een sporenonderzoek verricht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal anja maiky en steffy (20-9-2008 om 12:20)
Heey lieverds, wat zijn wij geschrokken ..........wens frank en de rest van de fam vrienden en collega s heel erg veel sterkte toe. en frank .......doe rustig aan ! liefs wij xxx
Petra(zijn vrouw) (20-9-2008 om 06:52)
Ik wil allemensen die wat geschreven heb heb erg bedanken voor het mee leven van mijn man wat er gebeurd is en ook heel bedank van frank zelf.
Arnold westdorp (19-9-2008 om 17:56)
Hoi Frank veel streke en dat je gauw mag op knappen, ook veel sterkte voor je vrouw en veder famile door ons toegewenst arnold en irene westdorp.
Bep en peter (19-9-2008 om 16:53)
Frank beterschap ik hoop dat je er snel bovenop kom...en de fam veel sterkte vind het heel erg wat er is gebeurt groetjes bep en peter
Linda (19-9-2008 om 13:57)
Ow wat erg ik snap niet hoe het gebeurd is hoor heel veel sterkte!!!!!
Inwoner Clinge (19-9-2008 om 11:26)
Rijdt bijna dagelijks dit traject, dus ik weet waar ik het over heb. Reacties eerdergenoemd kloppen inderdaad, een zeer onoverzichtelijke bocht komende vanaf de rotonde derde verkorting Axel. Een maand geleden hier een bijna ongeluk gezien dan met een vrachtwagen die voor me reed..
Cookie-instellingen beheren