Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk tijdens achtervolging Souburg

Toegevoegd: 28-09-2008, 13.07 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft vrijdagavond een 33-jarige vrouw uit Oost-Souburg opgepakt wegens het veroorzaken van een aanrijding en het verlaten van de plaats van een ongeval.


Rond 21.55 uur zagen agenten een personenauto, volgeladen met spullen en zonder verlichting, over de Lekstraat in Oost-Souburg rijden. Toen de politie de automobiliste, de 33-jarige vrouw, een stopteken gaf negeerde ze dit en reed door.

Toen de politieauto vlak voor de kruising met de Burgemeester Stemerdinglaan naast haar ging rijden en claxonneerde reed de vrouw hard weg het Oranjeplein op. Hierbij vloog ze uit de bocht en botste tegen een haar op het Oranjeplein tegemoet komende auto, welke werd bestuurd door een andere 33-jarige vrouw uit Souburg.

Na de aanrijding ging de 33-jarige die de aanrijding had veroorzaakt er te voet vandoor. De politie kon het adres van de vrouw achterhalen en bij haar woning aanhouden.

Op het politiebureau bleek dat de vrouw teveel had gedronken en niet in het bezit is van een rijbewijs. Ook bleek de auto waar zij in reed gestolen. Er was immers al aangifte gedaan van diefstal van de auto.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corné (29-9-2008 om 19:49)
Nou, nog fraaier is het voor die andere 33 jarige vrouw. waar kan zij de schade verhalen?
Mo (29-9-2008 om 11:41)
Goed laten opdraaien voor de kosten van de andere bestuurder!
Gijs (28-9-2008 om 15:17)
Lekker is dat voor die gene waarvan de auto gestolen is.
M. Noet (28-9-2008 om 14:37)
Die zal wel lekker punten hebben gescoord dan; zonder licht rijden, stopteken negeren, aanrijding veroorzaken, plaats ongeluk verlaten, dronken rijden, geen rijbewijs en een gestolen auto...
Cookie-instellingen beheren