Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgelicht in Vlissingen

Toegevoegd: 04-01-2009, 18.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSNGEN - Zondagmorgen tussen tien en half elf is een vrouw opgelicht in de Palingstraat in Vlissingen.


De vrouw werd aangesproken door een voor haar onbekende man die om hulp vroeg. Hij vertelde dat zijn auto op een parkeerterrein stond zonder benzine en hij geld nodig had voor benzine.

De 60-jarige Vlissingse bood de man aan met haar mee te rijden naar een benzinestation. Onderweg werd de man gebeld door een vriend die voor enkele tientjes benzine voor hem had geregeld en bij een bedrijf nabij de Palingstraat zou werken.

De vrouw bracht hierop de man naar het bedrijf. Bij de slagbomen van het bedrijf vroeg de man de vrouw geld voor zijn vriend en zei dat hij dit binnen een uur aan haar terug zou betalen.

De vrouw gaf de hem 50 Euro en zag de man tot op heden niet terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (5-1-2009 om 10:19)
Ik vind dit zo dom van die vrouw,om uberhabut een wild vreemde zo maar 50 euro te geven,ik ben van mening dat het niet meer kan in nederland,hoe goed die vrouw het ook bedoelde,ik heb er geen medeleiden mee,sorry .
René (5-1-2009 om 00:23)
Bij ons in de wijk is er ook regelmatig een man die begint met buurman (hoezo buurman we kennen hem niet. heeft altijd een vervoers probleem en wil geld lenen. politie is gebeld maar komen niet we krijgen als antwoord ja we weten het. Dus het gaat gewoon door
Jantje (5-1-2009 om 00:22)
Wat ben je toch naief zeg een auto staat nooit op een parkeer terrein zonder benzine . Ik snap niet dat hier mensen intrappen. Al ben je nog zo":n goed mens trap er toch niet het ligt er dik bovenop dat je belazerd. nog meenemen in je auto snap er niets van .
Matthijs (5-1-2009 om 00:08)
Kwam laats ook zo iemand tegen in brabant. Die wou z'n 24kt gouden ring verkopen voor 50,- om diesel te kunnen kopen. Toen ik hem vroeg of ie dacht dat ik zo achtelijk was om een nep gouden ring te kopen ging ie er snel vandoor. Diep triest dat vertrouwen zo afgestraft wordt.
Vincent (4-1-2009 om 23:58)
Dus de les van vandaag is ? -Als iemand je om hulp vraagt negeer hem/haar. - Leen nooit geld aan iemand die je niet kent. - Neem nooit iemand mee in je auto die je niet kent zijn jullie nu al je goede voornemens vergeten voor 2009? Van elkaar helpen is nooit iemand slechter geworden hoor.
J-L S (4-1-2009 om 23:51)
Tip : Als ze aan de deur staan,zeg dan dat je even geld gaat halen,maar doe wel de deur dicht. Pak intussen je digitale camera en ga terug naar de deur. Doe de deur open en neem een foto van ze en sluit de deur weer. Zo heb je een bewijs voor de politie. Zo allen kunnen we ze stoppen succes!!
Cookie-instellingen beheren