Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 51 km

Vrouw bevalt op A58 richting ziekenhuis

Toegevoegd: 07-01-2009, 22.34 uur
Door: PZC
GOES - Een moeder uit Vlissingen is dinsdagmiddag in de auto op weg naar het ziekenhuis in Goes bevallen van een zoon.


Ze moest onder begeleiding van een gynaecoloog bevallen in Goes, maar kon daar niet op tijd met eigen vervoer komen. De baby maakt het goed.

Walcherse vrouwen die op medische advies in het ziekenhuis moeten bevallen, kunnen daarvoor sinds nieuwjaarsdag niet meer in Vlissingen terecht. De kraamafdeling is verhuisd naar Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aanstaande moeder (8-1-2009 om 07:40)
Tja daar was ik al bang voor...het zal ook niet de laatste wezen die zo gaat bevallen...gelukkig is het nu goed afgelopen...
Francien (8-1-2009 om 07:30)
Het zat er dik in dat dat snel zou gebeuren .Het is toch erg dat je nu niet eens meer op tijd kan komen om te bevallen omdat het ziekenhuis te ver weg is .
Rijckaert (8-1-2009 om 07:20)
Gaat al lekker dan, daar was even niet over nagedacht zeker dat er dan zulke dingen gaan gebeuren,zeker nu het winter is en je dus rustig aan moet rijden vanwege mogelijke gladheid.
Janneke (8-1-2009 om 07:11)
Ik wil graag de ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon. Ik wens hun alle geluk toe. Hoe is de kleine komen te heten? Hopelijk is verder alles goed gegaan tijdens de bevalling,en konden jullie snel weer terug naar huis. Vriendelijke Groet vanuit Vlissingen.
Moeder (8-1-2009 om 07:03)
Kijk dit is de eerst baby die op weg naar het ziekenhuis wordt geboren dit keer goed gegaan ,maar ik zelf blijf het onverantwoordelijk vinden om walcherse zwanger naar goes te sturen ,het kan ook heel goed fout gaan .
Doesje (8-1-2009 om 07:00)
Nu is het goed gegaan maar de volgende keer misschien niet vlissingen moet zijn ziekenhuis behouden
Cookie-instellingen beheren