Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bevalt op A58 richting ziekenhuis

Toegevoegd: 07-01-2009, 22.34 uur
Door: PZC
GOES - Een moeder uit Vlissingen is dinsdagmiddag in de auto op weg naar het ziekenhuis in Goes bevallen van een zoon.


Ze moest onder begeleiding van een gynaecoloog bevallen in Goes, maar kon daar niet op tijd met eigen vervoer komen. De baby maakt het goed.

Walcherse vrouwen die op medische advies in het ziekenhuis moeten bevallen, kunnen daarvoor sinds nieuwjaarsdag niet meer in Vlissingen terecht. De kraamafdeling is verhuisd naar Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (8-1-2009 om 19:22)
Hoezo eerder naar het ziekenhuis moeten gaan?? de ene bevalling is de andere niet hoor.Dat de één nou uren weéen heeft wilt niet zeggen dat iedere vrouw dat heeft. Thuisbevallen kan ook al niet meer,stel je voor dat er complicatie's zijn.Fijn dat het allemaal even besloten word.
Ria (8-1-2009 om 19:22)
Het is erg wat er gebeurd is maar gelukkig goed afgelopen. maar wat heeft dat een aandacht als je hier in zeeuwsvlaanderen woont en je moet van hoofdplaat naar knokke is net zo ver wij kunnen niet anders maar klagen doen we nooit
V12 (8-1-2009 om 18:54)
Nou men. of mevr. R: Als je hartje zomer vanaf Domburg naar Goes zou moeten ben je een dik uur kwijt!!! Dus het is echt niet alleen snelweg.
Middelburgse (8-1-2009 om 18:42)
Ouders gefeliciteerd met de kleine. SCHANDE en Hans Simons durft te opperen dat het een incident is Schande dat er ook geen vervoer ( ambulance )is geregeld. Waar het hier om gaat is: POEN en absoluut niet de zorg. Duidelijk weer een bureaufreakenbesluit
Jozina (8-1-2009 om 18:35)
Schande, en nog eens schande een goede gezondheidszorg wordt hier in Zeeland om zeep geholpen door de grote mannen!! (eigen belang) Gelukkig is het voorde ouders en kindje goed afgelopen. Hoeveel van deze gevallen gebeuren nog???
Mark (8-1-2009 om 18:35)
Gelukkig dat als goed gaat, maar het is schandalig. En nu? extra (beval) parkeerplaatsen maken tussen Vliss. en Goes aan de A58, sta je in ieder veilig. Komende ouders, succes!
Cookie-instellingen beheren