Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Vrouw bevalt op A58 richting ziekenhuis

Toegevoegd: 07-01-2009, 22.34 uur
Door: PZC
GOES - Een moeder uit Vlissingen is dinsdagmiddag in de auto op weg naar het ziekenhuis in Goes bevallen van een zoon.


Ze moest onder begeleiding van een gynaecoloog bevallen in Goes, maar kon daar niet op tijd met eigen vervoer komen. De baby maakt het goed.

Walcherse vrouwen die op medische advies in het ziekenhuis moeten bevallen, kunnen daarvoor sinds nieuwjaarsdag niet meer in Vlissingen terecht. De kraamafdeling is verhuisd naar Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (8-1-2009 om 18:33)
Tholen en Sint Philipsland niet anders gewend dan dat we 30 tot 35 km moeten rijden naar BoZ of Roosendaal, dan komt er nog bij dat je jezelf voor het grootste gedeelte moet aanpassen aan 60 of 80 km wegen,dus qua tijd rijden wij altijd langer,van Vlissingen naar Goes is het bijna allemaal snelweg
Gertjan (8-1-2009 om 18:25)
Wat een beleid hier in ons steeds verder achteruitgaande middelburg-vlissingen-omstreken. word er ook nog aan de burgers gedacht?? of gaat het allemaal om geld of het gemak van het ziekenhuis??
Marinet (8-1-2009 om 18:15)
Het voornaamste is dat alles goed is met de baby, maar ik vind dat het toch wel over dreven word, wat de media betreft, dit is al mederen keren gebeurt in verleden.
Jan (8-1-2009 om 17:00)
Dat wordt nog meer werk voor de wegenwacht moeten die nog verloskunde in hun opleiding gaan doen, moeten ze wel lid zijn natuurlijk of gelijk lid worden
Leo (8-1-2009 om 16:59)
Gelukkig is het goed gegaan met deze baby. Maar wat een belachelijke reactie weer van Simons in de PZC deze morgen. Hij klets zich er gewoon uit en drijft zijn zin door, terwijl iedereen de waanzin ervan inziet. Hoe lang nog voordat het mis gaat?
Sinke (8-1-2009 om 16:54)
Allereerst hartelijk gefeliciteert met jullie zoon. Het is niet te hopen dat er nog meer zulke gevallen gebeuren. Want dan krijgen de directeuren nog een gouden handdruk voor hun geweldige werk,weg met de ziekenhuizen in walcheren zo is het toch ?? provincie/politiek let op jullie werk.
Cookie-instellingen beheren