Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Bassisschool Sluiskil ontruimd na brandje

Toegevoegd: 10-01-2009, 00.04 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Leerlingen van de Sint Anthoniusschool in Sluiskil zijn vrijdagmiddag geëvacueerd nadat brand was ontstaan in een toilet.


De kinderen werden uit voorzorg naar dorpshuis Het Meulegat gebracht toen rond 13.25 uur brand was ontstaan in een prullenbak. Brandweerwagens uit Sluiskil en Terneuzen rukten uit om de brand te blussen.

De schade bleef beperkt tot wat rookschade. Na het ventileren van de ruimte konden de brandweerlieden weer inrukken. De oorzaak van het brandje is onbekend


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans 1 (10-1-2009 om 10:16)
Ik heb de indruk dat brandstichten een gevaarlijke ziekte aan het worden is.
Ouder (10-1-2009 om 04:37)
De BSO & KDV die evenals in het pand zitten zijn ook ontruimd, de brand is geblust door een leerling leiding/docent en een pluim voor de BHV en Blusser dat zij zo snel gehandeld hebben ik hoop ook dat de dader er van bewust word gemaakt wat de gevolgen hadden kunnen zijn maar ja wie was het ??
Cookie-instellingen beheren