Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Babylijkje zoekgeraakt in mortuarium ziekenhuis

Toegevoegd: 19-01-2009, 17.43 uur
Door: Omroep Zeeland
GOES - In het mortuarium van het Oosterscheldeziekenhuis in Goes is vorige week het lichaam van een doodgeboren baby zoekgeraakt. Dat meldt Omroep Zeeland.


Het gaat om een foetus van 17 weken. Toen de ouders het doodgeboren kindje wilden begraven, bleken de stoffelijke resten onvindbaar. Het incident is gemeld bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Volgens de uitvaartonderneming die de ouders begeleidde is het aannemelijk dat de beheerder van het mortuarium een vergissing heeft gemaakt. Het ziekenhuis en de beheerder van het mortuarium willen nog niet reageren op de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cindy (19-1-2009 om 21:54)
Wanneer stoppen jullie met de negativiteit over dit z'huis? Niemand heeft een goed woord over voor al het hardwerkende personeel dat elke dag paraat is. Als het om uw gezondheid gaat stel ik voor dat u naar een ander z'huis gaat of zijn ze dan ineens wel goed genoeg in Goes? En nee, ik werk er niet
Cindy (19-1-2009 om 21:47)
Verdrietig, miskraam met 17 weken. Zelf ook miskraam gehad (want dat is het tot 20 wkn!). Als je het artikel leest op nu.nl, dan kan je enig begrip opbrengen voor het handelen van het ziekenhuis. Zelf heb ik goede ervaring. Door het adequate optreden van het personeel is mijn kindje gezond geboren.
Edjuhh (19-1-2009 om 21:45)
Ik zelf ben ook 2jaar terug me nichtje verloren 9maanden gedragen. Het is al erg genoeg om dat mee te maken, dat je nooit je kind zal groot zien worden. En dan gebeurd je dit ook nog is, is heel erg triest en weer geen goed nieuws over dit ziekenhuis heel jammer...
Chrissie (19-1-2009 om 21:23)
Allereerst veel sterkte voor de ouders. Laten we alleen het ziekenhuis nu niet gelijk weer zwart maken. Deze staat hier helemaal buiten. Het kindje was al naar het mortuarium, en daar heeft het ziekenhuis dus niets mee te maken. Oordeel dus niet te snel, het is al erg genoeg voor de ouders
Henk (19-1-2009 om 20:46)
Veel sterkte voor de ouders. Wij weten helaas wat het is om een kindje te missen. Dit is wel erg triest want nu weet je niet waar het is. Nogmaals sterkte.
Catwoman (19-1-2009 om 20:33)
Ongelofelijk, heel erg triest. Ouders en familie heel veel sterkte met dit verlies.
Cookie-instellingen beheren