Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Treinverkeer plat door aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 10.26 uur
Treinverkeer plat door aanrijding
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg heeft donderdagochtend platgelegen wegens een aanrijding met dodelijke afloop.
 
De trein, die het station naderde vanuit de richting van Vlissingen, kwam rond 10.20 uur nabij de Agrimarkt in botsing met het slachtoffer. Het slachtoffer, naar verluid een jonge man, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.


Vermoedelijk is er sprake van zelfdoding. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De Nederlandse Spoorwegen hebben het treinverkeer na het ongeluk stilgelegd. Tussen Kruiningen-Yerseke en Middelburg reden geen treinen maar bussen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brandweerman (29-1-2009 om 17:05)
Vervolg @Johanna Dit is een zeer kwetsende manier voor de machinist, want die heeft geen enkele mogelijheid om een aanrijding te voorkomen en is voor de rest van z`n leven getekend. En wie weet heeft dit gevolgen voor zijn baan en zal hij nooit meer op de trein rijden. Denk daar maar eens over na
Brandweerman (29-1-2009 om 17:03)
@Johanna Ik kan me de reactie goe voorstellen. Je weet uiteraard niet wat de jongeman tot deze actie heeft gedreven, maar er zijn dan andere mogelijkheden om een eind aan je leven te maken.
Janna (29-1-2009 om 16:44)
Sommige reactie's laten maar weer eens zien dat men er echt niks van snapt hoe erg psychisch lijden is. Als je zelfmoord pleegt dan ben je zó wanhopig dat je echt niet stilstaat bij de gevolgen voor anderen.
Lenbeer (29-1-2009 om 16:27)
Kben het helemaal eens met mathijs..moet je maar eens een machinist zijn johanna..dan praat je wel anders...ik ben geen machinist maar toch zou ik het me kunnen inleven als z'n idioot voor je springt..dat beeld blijft je jarenlang achtervolgen..de trauma's zijn zwaar..denk dara maar eens aan
Johanna (29-1-2009 om 15:05)
@matthijs: bedenk dat een reactie zoals de jouwe de nabestaanden hard raakt. Dat iemand tot deze beslissing komt is al zo naar, en als mensen dan ook nog zo bekrompen reageren, moet men de keuze van de geliefde ook nog verdedigen. Ook deze jongen verdient respect, je hebt hem niet gekend.
Mimi (29-1-2009 om 14:29)
Zo sta je te wachten bij de spoorovergang, dan ineens dit. Sterkte voor machinist, nabestaanden, mede-ooggetuigen & hulpdiensten, vooral degenen in de trein voor wie dit de 1e keer was! Ben zeer goed opgevangen, wat een professionaliteit. En dan toch altijd de ramptoeristen & klagende reizigers..
Cookie-instellingen beheren