Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer plat door aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 10.26 uur
Treinverkeer plat door aanrijding
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg heeft donderdagochtend platgelegen wegens een aanrijding met dodelijke afloop.
 
De trein, die het station naderde vanuit de richting van Vlissingen, kwam rond 10.20 uur nabij de Agrimarkt in botsing met het slachtoffer. Het slachtoffer, naar verluid een jonge man, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.


Vermoedelijk is er sprake van zelfdoding. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De Nederlandse Spoorwegen hebben het treinverkeer na het ongeluk stilgelegd. Tussen Kruiningen-Yerseke en Middelburg reden geen treinen maar bussen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (29-1-2009 om 14:27)
Als je zo graag een eind aan je leven wil maken doe dat dan op een manier zodat niemand er last van heeft. Dit soort types zijn echt triest en aso 1e klasse. Weer een machinist die dit voor de rest van z'n leven mee moet dragen. Veel sterkte toegewenst aan het NS personeel en de getuigen.
@ (29-1-2009 om 14:25)
Het was druk rond die tijd.Veel mensen hebben het zien gebeuren.Sterkte voor hen! Te weten dat iemand die je liefhebt tot deze daad komt is al een drama.Te weten dat die daad bij velen op het netvlies staat gegrift, maakt het niet makkelijker.Wens de nabestaanden alle kracht.
Thera (29-1-2009 om 14:17)
Hele trieste situatie voor alle betrokkenen, zowel ooggetuigen als nabestaanden. Marie, zoals je in een eerder stuk uitspraak aangeeft is iemand ver weg van keuzes kunnen maken. Oordeel dan ook niet over de manier waarop de persoon een keus had moeten maken die voor jou beter uitkomt.
Marleen (29-1-2009 om 14:16)
Wat een akelige gedachte dat iemand dus vanmorgen is opgestaan en dacht nu maak ik er een einde aan. In en In triest.. Veel sterkte voor iedereen die er mee te maken heeft.
Anne (29-1-2009 om 14:08)
Heel veel sterkte gewenst aan de nabestaande van deze man, ook de machinist en alle andere betrokkenen.
Albert brokken (29-1-2009 om 14:08)
Vreselijk ,ook zo kort na ongeluk Kapelle waarbij moeder en kind omkwamen Vreselijk voor de familie ,die hun kind verloren hebben. vreselijk voor de conducteur en mensen die het hebben zien gebeuren voor hun ogen Sterkte voor al deze mensen
Cookie-instellingen beheren