Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

19-Jarige gewond na vechtpartij bij discotheek

Toegevoegd: 01-11-2005, 09.15 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Bij een vechtpartij in de Kloosterstraat in Kloosterzande is in de nacht van zaterdag op zondag ten minste één persoon gewond geraakt.

Rond kwart over vijf ontstond nabij de discotheek een vechtpartij tussen diverse personen. De politie meldt dat getuigen hebben gezien dat er iemand met een zwaard liep te zwaaien en dat er ook knuppels en buizen werden gebruikt tijdens de vechtpartij.

Tijdens de vechtpartij is een 19-jarige man uit de gemeente Vlissingen gewond geraakt. Hij werd ter plaatse behandeld door het personeel van de ambulance 19133 en kon zijn weg na de behandeling weer vervolgen.

De politie heeft nog niet alle getuigen en verdachten kunnen verhoren en zodoende ontbreken nog gegevens over het 'hoe en waarom' van de vechtpartij. Er zijn (nog) geen aanhoudingen verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren