Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Meisje (13) van fiets getrapt in sGravenpolder

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is dinsdag een 13-jarig meisje door een groepje jongens van haar fiets geschopt.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 16.00 uur nabij het dorp door vijf onbekende jongens van haar fiets getrapt. De scholiere viel, maar liep geen letsel op.

De fiets van het meisje raakte wel beschadigd. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrit (3-2-2009 om 23:22)
Het moet toch niet gekker worden....
Johhn (3-2-2009 om 23:12)
Weer een ZINLOOS incident. Wat is er toch aan de hand met die gasten??? De laatste tijd hoor je niks anders dan dit soort dingen. Ben ik nou zo ouderwets, maar ligt dit niet voor een groot deel aan de opvoeding! Ik zou zeggen: heropvoeden en wel streng
Sander (3-2-2009 om 23:08)
En weer een falend beleid van onze fokkende ouders in onze samenleving zie nu al paar keer in programmas hoe kinderen zijn in bv programmas nu we d'r toch zijn kind voor tv geplempt en dan op de bon ouders lachen en schatteren maar geef hun kroost nou eens een oorvijg niks mis mee !!!!
Cookie-instellingen beheren