Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 49 km

Meisje (13) van fiets getrapt in sGravenpolder

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is dinsdag een 13-jarig meisje door een groepje jongens van haar fiets geschopt.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 16.00 uur nabij het dorp door vijf onbekende jongens van haar fiets getrapt. De scholiere viel, maar liep geen letsel op.

De fiets van het meisje raakte wel beschadigd. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronnes (4-2-2009 om 09:49)
@Koevis Noem je dit kwajongensstreken. Ik noem dit ZINLOOS GEWELD. Aanpakken dei knulletjes en wel snel want dit gaat van kwaad tot erger. Wat is dat toch met sommige jeugd? Zijn ouders hier ook van op de hoogte of denken ze dat hun zoon zoiets nooit zal doen . Goepsdruk doet wonderen
Bezorgde moeder (4-2-2009 om 09:45)
Niet nieuws waardig.............. Sorry, maar mij dochter fiets ook elke dag 16 km naar school. Als je dit dan weer leest zit ik als ouder niet meer rustig thuis. Kwajongens gedrag of niet, ze moeten andere daarvan niet de dupe maken. En het meisje wens ik sterkte.
Pieters (4-2-2009 om 09:45)
Dit ligt aan het rechtsysteem in Nederland,die jongens kunnen allemaal voor elkaar opkomen en niemand die daar iets aan kan doen,als ouder zijnde van dat meisje is dat heel frustrerend,want die zijn hier de dupe van.
Petra (4-2-2009 om 09:44)
Niet te geloven! wat is dit? oppakken deze jongens! en laat ze hiervoor flink voor boeten, zet ze aan het werk! hebben ze niks anders te doen, ga iets nuttigs doen! dit brengt nogal wat schade aan dit meisje!!!!!!!! ik wens haar en haar familie heel veel sterkte toe.
Een moeder (4-2-2009 om 09:42)
Het is verschrikkelijk voor het meisje. maar mensen het gebeurt overal kijk maar tussen kapelle en goes op het eiland tholen.en wat doen we er aan??dit is de mentaliteit van tegenwoordig.nog meer film en dvd`s kijken is de oplossing!! daar geven ze goede voorbeelden in. inderdaad HARD AANPAKKEN
Jetje (4-2-2009 om 09:42)
Nou meneer koevis het kind is 13 als het uw kind zou zijn zou u dan zeggen ach niet zeuren het is niet belangrijk stel je niet aan ik vind het niet normaal is dit de nieuwste rage aan het worden
Cookie-instellingen beheren