Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Meisje (13) van fiets getrapt in sGravenpolder

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is dinsdag een 13-jarig meisje door een groepje jongens van haar fiets geschopt.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Borsele, werd rond 16.00 uur nabij het dorp door vijf onbekende jongens van haar fiets getrapt. De scholiere viel, maar liep geen letsel op.

De fiets van het meisje raakte wel beschadigd. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (4-2-2009 om 11:38)
Dit is toch niet normaal ,als ik zoiets zou zien maakt niet uit of het mijn kind niet is nou sorry maar ik zou.............. tegenwoordig lijkt het allemaal normaal er is geen respect meer .
Ton (4-2-2009 om 11:32)
Flinke jongens om een weerloos meisje zo te mishandelen. Ik hoop dat het meisje het signalement vrijgeeft om naar die criminelen uit te kijken. Het meisje wens ik veel sterkte toe. Kom op meid.
Rian (4-2-2009 om 10:53)
Meneer koevis heeft denk ik zelf geen kinderen of van hetzelfde soort als dit tuig.als kind en ouders dit meemaken is heel frustrerend.sterkte meisje en ook je ouders
Nico (4-2-2009 om 10:33)
Er is daar zeker weer niemand die iets heeft gezien of weet welke schooiers hierbij betrokken waren? Kan dat meisje voortaan niet samen met een groepje andere scholieren door dat dorp fietsen? Die helden hebben alleen lef als ze met een man of vijf zo'n alleen fietsend meisje kunnen molesteren.
Jolande (4-2-2009 om 10:33)
Jongens, jullie vinden jezelf natuurlijk geweldig stoer. Als een groep jongens dit zou doen bij je eigen broertje of zusje, zou je ze dan ook stoer vinden...?
Marjoke (4-2-2009 om 10:27)
Meisje veel sterkte, maak het bespreekbaar op school bij je mentor en natuurlijk thuis.probeer op de legale manier de jongens op hun gedrag aan te spreken. wij voeden onze kinderen op met het motto: BEHANDEL EN ANDER ZOALS JIJ BEHANDELT WIL WORDEN.is , sterkte, ik spreek uit ervaring
Cookie-instellingen beheren