Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen flink mishandeld in Oostburg

Toegevoegd: 09-02-2009, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - In Oostburg is zaterdagmiddag een 16-jarige jongen flink mishandeld door een onbekende automobilist.


De jongen, een 16-jarige Oostburger, reed rond 16.00 uur samen met een even oude plaatsgenoot over de Grote Beer toen ze merkten dat er een auto achter hen reed.
 
De automobilist reed de twee voorbij en stopte. De bestuurder stapte uit, maakte een opmerking over het naast elkaar rijden door de twee jongens en gaf één van hen vervolgens een stomp.

De jongen kreeg vervolgens ook een vuistslag in zijn gezicht. Hierdoor heeft hij enkele loszittende tanden en een kapot gehemelte opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (9-2-2009 om 17:02)
Was zeker weer teveel moeite om aan z'n stuur te draaien. Van deze loser het rijbewijs en auto inbeslag nemen. Auto als kado voor de jongen als hij z'n rijbewijs haalt. zulke idioten horen niet thuis op de weg, maar in een gesloten inrichting.
Suus (9-2-2009 om 16:48)
In wat voor wereld leven we nu ? Inderdaad te zot voor woorden. Ik hoop van harte dat men heel snel deze kerel kan oppakken!!! Alleen zo jammer dat de straffen zo laag zijn in Nederland. Voor de jongens ,sterkte!!
Rudy (9-2-2009 om 16:20)
Als deze held bekend is mag hij dit wel eens bij mij proberen.maar ik ga echt niet zonder tanden naar huis. rudy.
A.Jusef (9-2-2009 om 16:20)
'..zinloos geweld..' Bestaat er dan ook ZINVOL geweld? Geweld is per defenitie toch al zinloos....
Lau (9-2-2009 om 16:16)
Die jonge gasten te fiets kunnen er ook wel wat van tegenwoordig! Vandaag reed ik er bijna 2 aan, omdat ze zonder te kijken zo de straat overstaken. En dan nog gewoon doen of er niks aan de hand is! Dit gebeurt vaak! Dan ben ik totaal niet agressief aangelegd, maar het begon wel te kriebelen!
Fietser (9-2-2009 om 16:09)
Laatst ook nog een opmerking gehad over het naast elkaar fietsen, veel automobilisten denken dat je maar voor elkaar moet gaan fietsen, omdat ze hoegenaamd geen ruimte hebben om te passeren. Als er een tegenligger komt, blijven ze maar even achter je rijden, anders wordt je afgesneden......
Cookie-instellingen beheren