Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen flink mishandeld in Oostburg

Toegevoegd: 09-02-2009, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - In Oostburg is zaterdagmiddag een 16-jarige jongen flink mishandeld door een onbekende automobilist.


De jongen, een 16-jarige Oostburger, reed rond 16.00 uur samen met een even oude plaatsgenoot over de Grote Beer toen ze merkten dat er een auto achter hen reed.
 
De automobilist reed de twee voorbij en stopte. De bestuurder stapte uit, maakte een opmerking over het naast elkaar rijden door de twee jongens en gaf één van hen vervolgens een stomp.

De jongen kreeg vervolgens ook een vuistslag in zijn gezicht. Hierdoor heeft hij enkele loszittende tanden en een kapot gehemelte opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (9-2-2009 om 16:03)
Niet normaal!!! Ik vraag me af of men wel de moeite neemt om die gek op te sporen, maar als hij gevonden wordt, goed zwaar straffen. Deze idioot hoort niet vrij rond te lopen.
Marinet (9-2-2009 om 15:56)
Het is toch te gek voor woorden,zoals dit is gebeurt als die jongens niets hebben gedaan waarom dan die agressie,wat maken we ons toch moelijk voor niets,volg een curcus om je eigen te beheersen.
Peter (9-2-2009 om 15:36)
Zo wat een flinke vent is dat, tegen leeftijdsgenoten durft hij dat zeker niet. Hopen dat de bestuurder van die auto ook eens flinke klappen krijg.
Een mama (9-2-2009 om 15:28)
Mijn zoon heeft hetzelfde meegemaakt,en hij had niks gedaan.Wij hebben aangifte gedaan en die man is gestraft,dankzij alle getuigenverklaringen.Doe ook aangifte,dit is zinloos geweld...tzijn niet altijd de jongeren die fout zijn zie je wel.Sterkte en beterschap voor deze jongen.
Ik (9-2-2009 om 15:25)
Waar hebben de mensen de laatste tijd last van de ene na de ander wordt mishandeld, waar is dat voor nodig
Cor van Leeuwen (9-2-2009 om 14:45)
Heel erg stoer hoor van zo'n bestuurder, hoop dat hij ook eens een keer een ander persoon tegen het lijf loopt.
Cookie-instellingen beheren