Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

80-Jarige man beroofd bij pinautomaat

Toegevoegd: 14-02-2009, 15.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Op het Havenfort in Hulst werd zaterdag tussen 10.00 en 10.15 uur een 80-jarige man uit Hulst beroofd van zijn zojuist gepinde geld.


De man had bij een pinautomaat meer dan honderd euro gepind en juist toen hij dit uit de automaat wilde nemen, werd hij weggeduwd door een man die het geld wegpakte en ermee vandoor ging.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corry (14-2-2009 om 20:49)
Wij wensen slachtoffer het allerbeste. Betreuren het dat deze criminaliteit in onze regio ernstig toeneemt.Kunnen banken niet voor camerabeveiliging zorgen ? Of jongere familie in staat stellen deze handelingen te begeleiden? Doen wij ook op de achtergrond.Dit systeem werkt vanwege de controle.
Rick (14-2-2009 om 20:29)
Hou op met jullie softe reacties! Een goeie burgerwacht met getrainde mensen. Eigenhandig deze figuren downtracken, onderhanden nemen en vakkundig "bewerken". Vooral de handjes een blijvende behandeling geven dat ze nog moeilijk iets kunnen vasthouden. Justitie doet hier toch niets aan!
Mc (14-2-2009 om 19:41)
Het zal je toch maar overkomen Je bent nergens veilig hier in ons nederland .De man zou toch nooit meer alleen durven te gaan pinnen. IK hoop dat ze de dader gauw te pakken krijgen. Je bent een schoft om dat te doen. Blijf van anders man spullen af . De oude man wens ik veel sterkte toe ..
De nooijer (14-2-2009 om 19:33)
Gewoon te gek voor woorden!! hopelyk staat grote held op sokken , op de video beelden en word hy snel gepakt hopelyk ,voordat de politie hem heeft,als u het snapt veel sterkte voor de bejaarde man
Mp (14-2-2009 om 19:03)
Echt stoer een bejaarde pakken! neem dan een flink gespierde vent dan krijg je misschien eens terug wat je verdiend een flinke klap op je bek!!!!
Edwin (14-2-2009 om 18:39)
Joke, wat voor wetwijziging had je in gedachte? Een verbod om oude mensen te beroven, misschien? Ik denk niet dat dit helpt. Tuig dat dit soort praktijken uitvoert houdt zich doorgaans niet aan de wet.
Cookie-instellingen beheren