Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook ruiten van woningen vernield in Axel

Toegevoegd: 23-02-2009, 21.23 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In de afgelopen nacht zijn in Axel niet alleen twee auto's het doelwit geworden van vandalen, ook enkele woningen moesten er aan geloven.


Zoals reeds eerder gemeld werd rond 02.30 uur ontdekt dat in de Oosterstraat een geparkeerde auto op zijn kant was gezet. Doordat de auto tegen een andere geparkeerde auto aangevallen was, bleek deze andere auto ook beschadigd te zijn.

De politie heeft inmiddels ook meldingen gekregen van ruiten van woningen die vernield zijn. Bij panden aan de Walstraat, het Bosplein en de Te Waterstraat werden ruiten ingegooid.



Van de daders ontbreekt tot nu toe elk spoor. Daarom wil de politie graag in contact komen met getuigen. Mocht iemand iets meer weten van deze vernielingen, dan wordt hij/zij verzocht zich te melden bij de politie in Axel of te bellen met het servicecentrum van de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- Auto op zijn kant gezet in Axel (23-02-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (24-2-2009 om 10:29)
Blijf met je poten van andermans spullen af! Wat heb je eraan om alles te vernielen! Ik vind dit zooo verschrikkelijk. Hopelijk doet de politie er snel iets aan want zo kan het in Axel niet langer! Dus politie!!...genoeg werk aan de winkel!
Manuela van de beek (24-2-2009 om 08:53)
Belachelijk wie doet dat nou ? Het heeft tochgeen nut!
Willy (24-2-2009 om 08:20)
De politie bellen help niet waar is de politie als er hier in Axel wat gebeurt, eerst naar het 0900 nummer bellen en geven het dan door naar politie Terneuzen , en daar is dan al een teveel tijd verlopen en verloren, dus het leed ia al geleden.Dus de politie is alweer te laat
Bep (24-2-2009 om 00:01)
Ik kan dit niet begrijpen. wie doet dit nu? en in deze tijd. is dit verveling ? en dat met computers en games en tv en radio'" noem maar op. ik snap het niet.
Cookie-instellingen beheren