Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Levensgevaarlijk rijgedrag in Goes

Toegevoegd: 28-02-2009, 13.00 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over het levensgevaarlijke rijgedrag van een automobilist(e) vrijdag in Goes.


De automobilist(e) reed ter hoogte van de TV toren in Goes het fietspad op en kwam net voor twee fietsers tot stilstand. Hierna reed hij/zij door richting de A58. Eemaal daar aangekomen reed hij/zij met snelheden van 150 a 160 km per uur waarbij geen rekening gehouden werd met het overige verkeer en de hele rijbaan nodig was.

De politie wil graag in contact komen met de twee fietsers maar ook met automobilisten die op de A58 getuige waren van dit gevaarlijke rijgedrag. Zij kunnen contact opnemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (1-3-2009 om 19:52)
Precies!
Zoop (1-3-2009 om 09:09)
Zoiets zag ik ooit jaren geleden s'nachts om 4 uur, maar dan zonder verlichting, bij de kruising bij de TV toren reed hij al 140. Het bleek om een politieauto te gaan. Dus ik bellen of er een politieauto was gestolen. Een grote bek kreeg ik, en waar ik me mee bemoeide. Ik zal nog eens bellen!
John (28-2-2009 om 18:00)
Zijn alle automobilisten dan ZO geschrokken dat ze het type van de auto en of het kenteken niet hebben onthouden?
Cookie-instellingen beheren