Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Motorrijder omgekomen bij ongeluk Rilland

Toegevoegd: 05-03-2009, 13.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een ernstig ongeluk op de Valckenisseweg in Rilland is donderdagmiddag een motorrijder om het leven gekomen.
 
Het slachtoffer, een 39-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, kwam rond 12.55 uur in botsing met een vrachtwagen. De man naderde vanuit Rilland en werd aangereden door een hem op dezelfde weg tegemoet komende vrachtwagen die linksaf sloeg.

De motorrijder kwam ten val en bleef op de grond liggen. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Het slachtoffer werd gereanimeerd maar dit mocht niet baten; het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De trucker, een 39-jarige man uit Kapelle, raakte niet gewond.

De politie doet onderzoek naar de aanrijding.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lorenzo (10-3-2009 om 15:04)
Ik wens familie en vrienden in deze moeilijke tijd veel sterkte met dit grote verdriet
Casper (9-3-2009 om 17:22)
Veel sterkste laura en de familie en de chaufeur
Cindy (7-3-2009 om 20:38)
Lieve Joyce en familie, veelste vroeg heb je afscheid moeten nemen van je maatje, je mannetje en papa van de kids. Wens je heel veel sterkte en kracht voor nu en de aankomende tijd.... Michel,Cindy Yildiz en Kaytly.
Hans van gurp (7-3-2009 om 10:04)
Rien van harte sterkte toe gewenst , en ook de familie van de motor rijder in deze zware gang. afz Hans en Corrie
Klasgenootje (6-3-2009 om 19:48)
Laura de dochter van de motor rijder zit bij mij in de klas!, gecondoleert, Laura 24/7 voor jou en je zusje! Kan gewoon niet geloven. heb het er zelf ook moeilijk mee x jwz
B. (6-3-2009 om 19:32)
Familie en vrienden gecondoleerd! sterkte met het verdriet! chauffeur sterkte met het verwerken!
Cookie-instellingen beheren