Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 82 km

Meisje gewond bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 10-03-2009, 19.57 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een aanrijding op de kruising Tuinstraat/Molenlaan in Yerseke is dinsdagochtend een meisje gewond geraakt.


Een 58-jarige automobiliste uit Yerseke reed rond 10.15 uur over de Tuinstraat in de richting van de Molenlaan. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een 17-jarig meisje uit Yerseke, dat op haar bromfiets over de Molenlaan reed.

Het meisje raakte bij de aanrijding lichtgewond. Beide voertuigen liepen schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esmiralda (11-3-2009 om 11:49)
Misschien is het een oplossing om daar met de gemeente over te praten veiligheid staat vooraan lieve mensen nu een lichte verwonding maar wie weet straks een hele begrafenis stoet hoop dat de gemeente er iets aan zal doen groetjes esmiralda
Een bestuurder (11-3-2009 om 10:28)
Het is inderdaad daar een levensgevaarlijk punt. Het verkeer van links op de Molenlaan zie je niet of te laat aankomen, i.v.m.geparkeerde auto's. Zeker als er Patrol's of MPV's staan met beslagen of bevroren ruiten.
Mo (11-3-2009 om 00:06)
Als je uit de Tuinstraat komt, zie je het verkeer van links op de Molenlaan niet aankomen doordat geparkeerde auto's het zicht ontnemen. Vroeger hing er een spiegel. Misschien is het een goed idee die terug te hangen. Als de scholen uitgaan is het er levensgevaarlijk. Helaas ging het vandaag mis.
Cookie-instellingen beheren