Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeveneenveertig meldingen over vuurwerkoverlast

Toegevoegd: 30-12-2005, 00.25 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Tot nu toe zijn er vanaf vanmiddag 13.00 uur 47 meldingen bij de politie gedaan van overlast die veroorzaakt werd door vuurwerk.

Bij heel veel meldingen trof de politie geen vuurwerkafstekers aan, maar in een aantal gevallen kon de politie wel optreden tegen de overlastveroorzakers. In de Prunusstraat in ’s-Gravenpolder werd een 15-jarige jongen uit die plaats betrapt op het afsteken van vuurwerk.

Hij kreeg een bekeuring uitgereikt In Vrouwenpolder, op de Monnikendijk, werd een 16-jarige jongen uit de gemeente Veere op heterdaad betrapt tijdens het afsteken van vuurwerk. De jongen ontkende is alle toonaarden dat hij vuurwerk had afgestoken, maar aangezien hij dit onder het toeziend oog van een agent in burger had gedaan, kwam hij niet onder zijn bekeuring uit.

Ook in de Prunusstraat in ’s-Gravenpolder werd een 15-jarige jongen uit ’s-Gravenpolder naar HALT doorgestuurd omdat hij te vroeg was begonnen met het afsteken van vuurwerk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren