Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Supermarkt Vlissingen overvallen

Toegevoegd: 27-03-2009, 20.27 uur
Supermarkt Vlissingen overvallen
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdagavond is de Golf supermarkt aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen overvallen door een onbekende man.


Omstreeks 18.45 uur kwam een man de supermarkt binnen en liep rechtstreeks naar de servicekassa. Hij bedreigde het winkelpersoneel met een wapen waarna hij er vandoor ging met de kassalade met daarin een nog onbekend geldbedrag. De man liep weg in de richting van de Paauwenburgweg.

Het gaat om een blanke man met donkere kleding van circa 1 meter 85. De politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de overval op de supermarkt en is op zoek naar getuigen die zij nog niet hebben gesproken. Ook zoekt de politie naar mensen die iemand hebben zien lopen met een kassalade onder zijn arm of iemand die de kassalade heeft gevonden.

Heeft u meer informatie of tips over deze overval, bel dan met de politie in Vlissingen op nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (28-3-2009 om 13:29)
Het zal je maar gebeuren dat je overvallen word door zo,n niets nut,om op zo,n manier je te verrijken laten we hopen dat hij snel opgepakt word.
Erik (28-3-2009 om 13:28)
R heeft gelijk als hij stelt dat men zonder toestemming, van eigendommen van anderen moet afblijven. Alleen denk ik dat het verbale geweld ( woordgebruik) op deze dader niet veel indruk zal maken vooropgesteld dat hij het leest ;-) Maar voor een paar rottige centen bezorg je wel iemand een trauma.
Gizmo (28-3-2009 om 09:06)
Dit soort zieligerts zijn altijd lokaaltjes, die ff zonder zitten. Zeg ik: zet ze met foto en alle adresinfo op stopdelokaleovervallert.com en wis & waarachtig.. De overvallertjes krijgen hun verstand.. Voor zover dat mogelijk is dan, natuurlijk. Bij pedo's werkt dit al geruime tijd uitstekend....
Koso (27-3-2009 om 22:15)
Gewoon eeiuwig vastzetten. Hier heeft onze en ook mijn maatschappij helemaal niks van. ALles driedubbel terug laten betalen en daarna zonden overdenken voor een poosje achter de tralies
R (27-3-2009 om 21:10)
Tuig, blijf met je klauwen van andermans spullen. En denk aan die kinderen die daar aan het vakken vullen zijn. Om een paar honderd euro. klootzak.
Arjan bakker (27-3-2009 om 21:01)
Nou komt het wel dicht bij. Waar gaat dit naar toe?! Ik wens al medewerkers van de golff veel strekt toe.
Cookie-instellingen beheren