Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Man ernstig gewond bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 29-03-2009, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding nabij de Gamma aan de Govert Flincklaan in Vlissingen is zondagochtend één persoon ernstig gewond geraakt.


Het slachtoffer, een 40-jarige fietser uit Vlissingen, kwam rond 09.45 uur in botsing met een 43-jarige automobilist uit Vlissingen. De fietser is met onbekende, zware verwondingen naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaan (30-3-2009 om 22:17)
De bestuurder van de personen auto is gewoon netjes gestopt,heeft niets gezien en is gaan rijden. die man deed dat heus niet expres,hij heeft de fietser compleet over het hoofd gezien !!!
Remco (30-3-2009 om 12:54)
Als iedereen zich nu eens aan de verkeersregels houdt....automobilist heeft voorrang; fietsers moeten stoppen....dan blijft het voor iedereen duidelijk.
Piet (30-3-2009 om 11:30)
Het ongeluk heeft plaatsgevonden bij de uitrit van de gamma. De auto had daar de fietser voorrang moeten verlenen. In dit geval is de fietser tegen de auto terecht gekomen en na twee salto's tegen de straat geklapt. Bij deze wil ik de fietser een voorspoedig herstel wensen van de enorme klap.
Kort (29-3-2009 om 22:26)
Nee niet bij de rotonde, maar echt bij de uitrit vanaf de gamma, reden er vanochtend langs dus zodoende
Nick (29-3-2009 om 19:59)
Fietsers moeten daar stoppen, maar ik meen dat de automobilist altijd schuldig is bij een dergelijk ongeval. Sterkte voor beide.
MotoRob (29-3-2009 om 17:55)
Dat is zeker daar bij die rotonde? beetje onduidelijk daar wie er nu voorrang heeft, althans, voor de fietsers want sommige automobilisten laten ze uit beleefdheid voor gaan is mij opgevallen
Cookie-instellingen beheren