Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Twee schoorsteenbranden op een avond

Toegevoegd: 29-03-2009, 20.30 uur
Twee schoorsteenbranden op een avond
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Haamstede en Middelburg hebben zaterdagavond schoorsteenbranden gewoed. Beide keren moest de brandweer het vuur doven.
 
De brand in Haamstede woedde in een pand aan de Kloosterweg en werd rond 18.55 uur opgemerkt. De brandweer van Haamstede heeft het rookkanaal geveegd en de brand daarmee gedoofd.


De Middelburgse brand (foto) woedde rond 20.45 uur in een woning aan de Oude Koudekerkseweg. Hier werden een blusvoertuig en een ladderwagen van de kazerne aan de Stromenweg ingezet. Ook hier werd het rookkanaal geveegd om het vuur te doven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simmetje (30-3-2009 om 22:06)
Mensen mensen, laat nu toch eens een keer jaarlijks je schoorsteen vegen en controleren, maar velen in deze provincie doen dat niet, zuunig...?
Cookie-instellingen beheren