Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Graffitispuiter aangehouden in Goes

Toegevoegd: 07-04-2009, 08.41 uur
Door: Laurens Jobse
GOES - De politie heeft een 16-jarige jongen uit Goes aangehouden die de afgelopen tijd in ieder geval een woning en de hondenrenbaan beklad heeft met graffiti.


Op 23 maart had de jongen in Goes-Noord graffiti gespoten op een woning. Met behulp van getuigenverklaringen kon de politie hem op het spoor komen.

De jongen bekende ook onlangs de hondenrenbaan in Goes te hebben beklad. De kosten die door de gemeente Goes gemaakt worden om de graffiti te verwijderen zullen op de 16-jarige verhaald worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (8-4-2009 om 13:47)
Jongelui die creatief bezig zijn is leuk....maar waarom moet er op openbare gebouwen en huizen worden ''ge-oefend''?? Jongeman !!... neem thuis een schuur of muur onderhanden of koop een stuk board en ga je gang !!! maar blijf van andermans spullen af !!!!
Cookie-instellingen beheren