Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vierendertig boetes bij bromfietscontroles

Toegevoegd: 08-04-2009, 14.53 uur
Door: Laurens Jobse

KAPELLE - Vanmorgen zijn er tussen 07.00 uur en 09.00 uur negentig brom- of snorfietsen gecontroleerd op het Spoorpad en de Noordweg in Kapelle .


In totaal werden er 34 boetes uitgeschreven. Vijf mensen beschikten niet over spiegels op hun bromfiets. Bij vier mensen was hun kentekenplaat niet goed zichtbaar en er was één bromfiets met onvoldoende bandenprofiel. Daarnaast waren er ook nog twee bromfietsen die niet beschikten over deugende verlichting.

Negen bestuurder konden hun kentekenpapieren niet tonen en ontvingen daar een boete voor. Ook waren er acht bestuurders die een snelheidsovertreding maakten, ook zij gingen op de bon. Vier bestuurders zonder helm en één bestuurder die geen gebruik maakte van het verplichte brom/-fietspad kregen ook een boete.

Buitenom de scooters en brommers werden er ook nog drie automobilisten bekeurd, zij kregen een boete voor het niet dragen van de autogordel, het maken van een snelheidsovertreding en het overschrijden van een doorgetrokken streep.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (8-4-2009 om 17:14)
Weer kostbare tijd v/d politie verspilt aan relatief onbelangrijke dingen. Ja je moet je aan de regels houden, maar dat geldt blijkbaar alleen maar als het geld opleverd. Echte criminelen, die een gevaar voor IEDEREEN vormen, laten ze lopen onder de smoes van personeelstekort. Prioriteiten stellen!
DK (8-4-2009 om 17:06)
Ik vind het niet verkeerd dat ze die hardrijdende scooters e.d. bekeuren maar ze staan er de laatste tijd wel erg veel tussen Kapelle-Goes en 's-Heer Hendrikskinderen-Goes.
Fred (8-4-2009 om 15:54)
Spiegels, wist niet dat die verplicht zijn. maar na controle, ja dus vanaf 2007, alle voertuigen van voor 2007.
Cookie-instellingen beheren