Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie waarschuwt voor nepgoud

Toegevoegd: 12-04-2009, 20.50 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie waarschuwt voor mensen die in Goes en omstreken met enige regelmaat nepgoud aanbieden.


Volgens de politie wordt er door enkele volwassenen met kinderen vanuit een auto met buitenlands kenteken goud aangeboden voor een lage prijs. Hierbij wordt een zielig verhaal verteld om mensen te overtuigen iets te kopen.

Het goud wat door deze personen te koop wordt aangehouden blijkt nepgoud te zijn. De politie adviseert mensen dan ook geen goud wat op deze manier wordt aangeboden te kopen. Mensen die al goud gekocht hebben worden verzocht aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (12-4-2009 om 22:22)
Hoe stom kun je zijn om hier in te trappen. Buitenlands voertuig, goud aanbieden, dan moeten toch alle alarmbellen gaan rinkelen zou je zo zeggen.Hopen dat die gasten snel gepakt worden en dan een paar jaar vast zetten in cel van het land van herkomst
Cookie-instellingen beheren