Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing op A58 Goes

Toegevoegd: 13-04-2009, 20.14 uur
Gewonde bij botsing op A58 Goes
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een kop-staartbotsing op de A58 ter hoogte van Goes is maandagmiddag één persoon gewond geraakt.

Even voor half vijf werd er op de linker rijstrook hard geremd. Een bestuurder van een personenauto kon ondanks hard te remmen niet meer op tijd stoppen botste op de achterzijde van zijn voorligger. De inzittende van de voorste auto, een vrouw uit België, is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar verwondingen is nog niks bekend.


In de achterste auto zaten drie personen welke allemaal zijn onderzocht door het personeel van de ambulance. Niemand van hen raakte gewond en hoefde naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Door het ongeval ontstond een flinke fille.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lex (14-4-2009 om 07:54)
Eigen rechter spelen door naar links te komen met 110 terwijl ik met 130 aankom is ook zo'n trend op de A58....Als ik dan vervolgens naar de lege rechter baan ga en een auto voorbij rij moet je niet zo kwaad
Lex (14-4-2009 om 07:53)
@JSKJa als het druk is kan en mag je langzamer als 120. Echter als het rustig is gan da even terug naar rechts als er iemand aan komt die sneller dan jou gaat. Onnodig linksrijden is niet voor niets ergenis nr1.
Met eigen ogen gezien de ongeluk achter me (13-4-2009 om 21:58)
De auto voor me die ging vol op de rem dus ik dacht file ik moest ook op me rem en me waarschuwings lichte aan de mercedus die deed dat ook we waren alle bij op tijd stil maar de achterste auto knalde vol op achter de mercedus ik ging gelijk aan de kant om te kijken wie er gewond was geraakt.
JSK (13-4-2009 om 21:06)
Ik reed vanmiddag ook rond dat tijdstip vanaf Middelburg naar Goes en vond het niet vreemd dat er een ongeluk is gebeurd. De één probeert de ander van de linkerstrook te duwen en dan heb je al snel een ongeluk met die drukte. Voor diegene die het niet weten, je mag ook zachter rijden dan 120 km/h!
Hallo (13-4-2009 om 20:51)
Wat een file was dat zeg ik heb er meer als een half uur ingestaan. ik wens de personen sterkte.
Cookie-instellingen beheren