Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Bromfietser zwaar gewond bij ongeval

Toegevoegd: 13-04-2009, 19.37 uur
Bromfietser zwaar gewond bij ongeval
Door: Manfred Berrevoets
OOSTERLAND - Bij een ongeval op de kruising Molenweg met de Lange Achterweg in Oosterland is maandagmiddag een bromfiets gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 14.00 uur plaats. De bromfietser, waarvan de leeftijd nog niet bekend is, reed tegen het verkeer in en kwam in aanrijding met een personenauto.

Het slachtoffer is gewond geraakt aan zijn buik, been en enkel en is met de ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. De traumahelikopter uit Rotterdam is wel ter plaatse geweest maar niet meer ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mozes (14-4-2009 om 10:28)
Het beste toegewenst aan de jongen maar iedere puber wil een scooter van mams en paps en die fokken ze dan op tot ie 100 loopt want anders is het niet stoer en ben je niet gelijk dood als je jezelf ergens tegenaan rijdt?! volgens mij een taak voor de ouders en de politie om ze van de weg te halen
Dré (14-4-2009 om 09:47)
Wat dachten jullie van ouderlijk toezicht hierop? op het opvoeren? ik moest echt niet denken vroeger dat ik op een opgevoerd brommertje mocht rijden, of mocht hangen bij iets wat op een cafe leek of iets in die trend. opvoeding, try it ;) it might work.
Oosterlander (13-4-2009 om 22:05)
Ga geen conclussies of commetaar leveren A.U.B. als je niet weet waar je over praat. Het was geen 16 jarige en zeker niet iemand die net zijn certificaat had. Het is al erg genoeg dat dit is gebeurt! Sterkte voor de betrokkenen en familie en vrienden.
Ryan (13-4-2009 om 21:06)
Dat vind ik grote onzin Lonsdaler. Die brommers worden toch wel opgevoerd of je nou 16 of 18 bent. Als ze de boel verhogen naar 18 jaar zal vrijwel de gehele scootermarkt inzakken vanwege het feit dat je van je 16 tot je 18 met een brommer kan rijden en daarna met de auto.
Lonsdaler (13-4-2009 om 20:04)
Ik ben er dan ook voor niet eerder een scooterrijbewijs af te geven dan met je achttiende, na gebleken rijvaardigheid in de praktijk. Zo voorkom je gelijk dat een scooter opgevoerd wordt.
Cookie-instellingen beheren