Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Aanhoudingen op plein in Vlissingen

Toegevoegd: 19-04-2009, 20.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen nacht zijn op het Plein Vier Winden in Vlissingen twee mannen aangehouden voor het niet opvolgen van een politiebevel.


Een 38-jarige Vlissinger fietste door de Walstraat in zijn woonplaats zonder licht en werd hierop aangesproken door surveillerende agenten. De agenten vroegen de man te stoppen en zijn ID-kaart te tonen maar hij gaf hier geen gehoor aan.

Uiteindelijk stapte hij van zijn fiets af maar gedroeg zich erg recalcitrant en wilde er toch weer vandoor gaan. Een maat van hem, een 43-jarige Vlissinger bemoeide zich met de zaak en belette de agenten hun werkzaamheden te verrichten.

Beiden zijn aangehouden en na verhoor in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VIP (20-4-2009 om 12:11)
Zo makkelijk zal het niet zijn hoor, ze zullen voor de rechter moeten komen en een straf krijgen, en dat is meer dan alleen sorry zeggen.
De koning (20-4-2009 om 09:18)
Je wordt AANGESPROKEN???op twee overtredingen.Je mag mee naar het buro en na een kopje koffie en na beloofd te hebben het niet meer te zullen doen kan je weer vertrekken.Is dit de strafmaat?Geen wonder dat er steeds meer figuren de KOP IN DE WIND GOOIEN.
Cookie-instellingen beheren