Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer scholiere in coma door drank

Toegevoegd: 24-04-2009, 14.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Walcherse middelbare scholen zijn opnieuw opgeschrikt door een geval van een vmbo-leerlinge die zo veel alcohol had genuttigd dat ze buiten bewustzijn raakte.


Speciaal voor leerlingen van het Scheldemond College was er een eindexamenparty georganiseerd in discotheek De Hooizolder in Westkapelle. Rond kwart voor elf vertrokken de leerlingen per bus bij het schoolgebouw aan het Weijevlietplein in Vlissingen.

Toen de bussen bijna wilden vertrekken naar de Hooizolder bleek echter dat één leerlinge zo veel had gedronken dat ze buiten bewustzijn was geraakt. Het meisje lag bewusteloos op de grond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over haar huidige toestand is niets bekend.
 
Lees verder, klik hier!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerda (25-4-2009 om 21:32)
Lees de laatste tijd nogal veel dat zeeuwen achter het stuur kruipen als ze drank op hebben en nu ook nog op school schandalig dat de leer krachten daar niet beter op letten
Tica (25-4-2009 om 15:19)
Eric daar ga je wel heel ver. haar ouders waren hier niet bij en hebben niet altijd zicht op zo'n gebeurtenis! Ze zou in een kliniek voor drank verslaafden moeten gaan werken om te zien wat drank met je doet! Tevens zou ze op moeten draaien voor de kosten! Daar heb je zeker gelijk in!
Vrijbiter107 (25-4-2009 om 14:58)
Het is inderdaad stom. maar heb zelf een zoon van 17 jaar. hij geeft gelukkig niets om drank of roken.ben daar heel blij mee.maar als sommige jeugd graag met de hoop mee willen doen om erbij te horen is inderdaad heel triest.
Nuchtere (25-4-2009 om 14:40)
Was het echt coma of gewoon dronken,op die leeftijd kunnen ze ook niet zoveel hebben,dan lig je al gauw buiten westen. een keer een flinke kater van een hele dag werkt beter dan een voorlichtingsprogramma van minstens een ton. mensen niet zo een ophef we zijn zelf allemaal wel eens dronkengeweest
Rini (25-4-2009 om 14:36)
Uiteraard valt dit niet goed te praten en ben ik het er ook zeker mee eens dat ze zelf voor de kosten mogen opdraaien. Maar om nu te zeggen "voor mijn part blijven ze erin" vind ik ook een zieke opmerking die kant noch wal raakt.
Boef (25-4-2009 om 14:11)
Lees nog al harde reactie's niet dat ik dit goed keur HOOR. Maar school is ook goed Fout. En waarom drink ze zo veel misschien is daar wel een rede voor waar door ze hulp nodig heeft.
Cookie-instellingen beheren