Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Giertank loopt leeg na opmerkelijk ongeluk

Toegevoegd: 27-04-2009, 13.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Torenweg in Middelburg is maandagochtend een giertank leeggelopen nadat een tractor op een stenen ballustrade was gereden. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk vond volgens de politie rond half tien plaats. De tractor kwam bovenop de ballustrade tot stilstand, de tank kantelde en belandde op zijn zij op het wegdek. Een deel van de inhoud van de tank liep de weg op. Met een graafmachine is een deel van de stenen ballustrade weggehaald om het gevaarte los te krijgen. Een telekraan werd ingezet om de tank weer overeind te zetten.

Het ongeluk trok veel bekijks. De Torenweg werd over enkele honderden meters afgesloten voor het verkeer. Het ongeluk zorgde voor enige stankoverlast in de omgeving. Het Waterschap Zeeuwse Eilanden is in kennis gesteld om eventuele verontreiniging van de omgeving te onderzoeken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (17-6-2013 om 22:48)
Kwou net zegge om wonende Miss iets te Hard ma waarschijnlijk rij jij niet met zo n combi
Robbie (3-5-2009 om 10:19)
Dit ongeluk is niet gebeurd omdat er met te hoge snelheid is gereden mischien moet je eerst eens weten wat de oorzaak is voordat je een reactie plaatst dan zou je reactie mischien te rechtvaardigen zijn
Om woonende (28-4-2009 om 15:15)
Hoe veel ongelukken moet er nog gebeuren met trekker (landbouw verkeer)? volgens mij word het tijd voor een kenteken en een vrachtwagenrijbewijs!!! mss zijn ze dan is bewust waar ze mee rond SCHEUREN!
Leo (28-4-2009 om 11:03)
Zo opmerkelijk is dit ongeluk waarschijnlijk niet. Als je ziet met welke sneheid deze combinaties over de Walcherse wegen scheuren. Gelukkig geen overige verkeersdeelnemers bij betrokken, Bij een "normale snelheid" had dit "opmerkelijke ongeval" waarschijnlijk niet plaatsgevonden.
A.jusef (27-4-2009 om 13:38)
Daar zit een luchtje aan.......
Ano (27-4-2009 om 13:36)
Stront aan de knikker:-)
Cookie-instellingen beheren