Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten geschopt en geslagen in Goes

Toegevoegd: 16-05-2009, 11.02 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Betrokkenen van een relaticonflict hebben gisteravond enkele agenten geschopt en geslagen. Ook werd een deuk in een politieauto geschopt.


Rond 23.10 uur meldde een getuige een relatieconflict op de Grote Markt in Goes. Een 19-jarige man uit Vlissingen zou onenigheid hebben met zijn 41-jarige vriendin. De ruzie zou zijn ontstaan in een café. Toen de politie de partijen uit elkaar had gehaald werd het rustig, maar later laaide het conflict weer op.

De politie hield de betrokkenen aan, maar daar waren de 'tortelduifjes' het niet mee eens en zij werden agressief naar de agenten. De vrouw schopte één van de agenten tegen haar been en de man schopte en sloeg een andere agent.

Ook trapte de vrouw nog een deuk in één van de politieauto's. De twee zitten nu in Torentijd en worden vandaag verder gehoord. De schade zal op hen verhaald worden. De agenten hebben aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (17-5-2009 om 00:12)
Zoon en moeder dat kan maar dat je dan zo uit je naat gaat . jammer hoor politie ,goed werk maar ik zou er niet teveel werk van maken gewoon volgende keer flink hard op treden maar dan ook hard zielige lui laten ze het de volgende keer wel
R (16-5-2009 om 19:23)
Is toch ook een relatie
Ronald (16-5-2009 om 14:46)
Dat vind ik goed opgemerkt Bram !
Bram (16-5-2009 om 11:10)
Het zouden moeder en zoon kunnen zijn...! :-))
Cookie-instellingen beheren