Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrede en Veiligheidsdagen in Westkapelle

Toegevoegd: 15-05-2009, 11.31 uur
Vrede en Veiligheidsdagen in Westkapelle
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Vanochtend rond 10.00 uur is in Westkapelle het startsein gegeven voor de Vrede & Veiligheidsdagen. Onder de noemer 'Vrede en veiligheidsdagen, 65 jaar vrij' zijn in het dorp diverse activiteiten.

De eerste dag (vandaag) is met name gericht op leerlingen van het middelbaar onderwijs en het basisonderwijs. De tweede dag (morgen) is gericht op het brede publiek van inwoners en toeristen en heeft daardoor een breder programma.

De aangeboden activiteiten tijdens het evenement hebben direct of indirect met de onderwerpen Vrede en Veiligheid te maken. De aanwezige defensie-onderdelen geven verschillende demonstraties waaronder een paradropping en een SAR-reddingsdemonstratie.

Deze wordt verzorgd door een helikopter van de Koninklijke Marine van het type Westland Lynx in samenwerking met de Koninklijke Reddingsmaatschappij. Het volledige programma is te vinden op www.westkapelle-evenementen.nl.

De organisatie hoopt het evenement in de toekomst om de twee jaar te organiseren.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (15-5-2009 om 17:51)
Mooi om over na te denken, zeker nu de prijs voor de vrijheid zo hoog is/wordt.