Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politiebureau Kruiningen voorlopig dicht

Toegevoegd: 14-05-2009, 13.43 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Het oude politiebureau in Kruiningen gaat op 25 mei dicht. Het dorp krijgt er echter wel weer een nieuw bureau voor in de plaats.

In verband met de geplande nieuwbouw sluit het oude bureau. Bezoekers kunnen vanaf 25 mei terecht op de politiebureaus in Kapelle, Goes en Tholen. Vanaf 2 juni houdt politie van maandag tot en met donderdag dagelijks van 14.00 uur tot 16.00 uur spreekuur in het gemeentehuis in Kruiningen.

Op 11 juni is er overigens geen spreekuur vanwege sluiting van het gemeentehuis.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (15-5-2009 om 12:08)
@Monique: toch wel een domme reactie... De meeste aangiftes kun je tegenwoordig zelf doen via internet. Het politiebureau in Goes is zelfs 24 uur per dag open, dus daar kun je altijd terecht voor een aangifte. Ook kun je afspraken maken buiten de openingstijden, de politie werkt nu eenmaal 24h!
Wannes (15-5-2009 om 10:45)
Snap niet wat je bedoeld Monique. Hoe vaak ga je naar het bureau voor aangifte?? Zoals al gezegd je kan je niet een nieuw bureau bouwen waar al een gebouw staat. En wat dacht je van al die andere dorpen waar nu ook geen bureau staat. Die hebben dat probleem dus al jaaaaaren.
Pjotter (15-5-2009 om 09:36)
Aangifte doen kan altijd, of op het bureau of ander bureau in de buurt eventueel op afspraak, of men komt bij u langs of zelf via internet. En bouwen op dezelfde plaats als waar al een gebouw staat is onmogelijk.
Anton (15-5-2009 om 09:18)
Bureau komt op dezelfde plek, wordt dus binnenkort gesloopt , lastig doorwerken voor die mensen ;-) we kunnen ook aangifte doen int gemeentehuis in de middagen, tijden schelen ook bijna niks met nu? Bellen voor een afspraak kan ook als je echt niet anders kan. Heb ik wel vaker gehoord van mensen.
Monique (15-5-2009 om 07:18)
Aanvulling; Het is bijna onmogelijk voor werkende mensen om aangifte te doen als er iets op doet, er gaan steeds meer bureaus weg, nu weer tijdelijk voor ons de dichtsbijzijnde. Ze hadden nml. ook gewoon door kunnen gaan tot het nieuwe gebouw er is, maar wie ben ik?
Monique (15-5-2009 om 07:15)
Het nummer waar jij, Bianca, het over hebt is niet bedoeld voor aangifte e.d.!!! Wij zijn hier al een politiebureau kwijt geraakt, dus excuses als ik niet trots ben op een nieuw kantoor in kruiningen.