Jongen aangehouden voor joyriding

Toegevoegd: 04-06-2009, 09.12 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 18-jarige Middelburgse jongeman is aangehouden door de Zeeuwse politie wegens joyriding.

De jongen had dinsdag, samen met een 17-jarige vriend, de auto van de moeder van die vriend 'geleend'. Hij had daar wel toestemming voor van de vriend, maar niet van diens moeder.

Op woensdag kreeg de 18-jarige wel weer zin in een autoritje en pakte dus wederom de auto van de vrouw in kwestie. Nu kwam echter de aap uit de mouw, want moeders kwam thuis en zag haar auto niet meer op de parkeerplaats staan.

De politie werd erbij gehaald en de 18-jarige Middelburger is aangehouden.

Hij heeft de nacht in een politiecel doorgebracht en wordt vandaag verder gehoord. Aan de auto is namelijk schade gemaakt. De 17-jarige vriend en bijrijder in de auto wordt vandaag ook gehoord op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750