Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Motorrijder komt om bij ongeval

Toegevoegd: 22-06-2009, 10.47 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Laurens Jobse
AAGTEKERKE - Bij een aanrijding op de Kloosterweg in Aagtekerke is maandagmorgen een 45-jarige motorrijder uit de gemeente Veere om het leven gekomen.

Het ongeval deed zich rond 08.45 uur plaats toen de 45-jarige man met zijn motor in botsing kwam met een tractor. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar de komst van de traumahelikopter werd al snel gecancelled omdat het slachtoffer al ter plekke was overleden. De tractorbestuurder raakte niet gewond.

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan. De Kloosterweg was enige tijd afgesloten tussen de kruising met de Pekelingseweg en de kruising met de Mariekerkseweg. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dienne (25-6-2009 om 18:33)
Dat jou dit nou moest overkomen!!! Jij die altijd in was voor een grapje,en zo goed voor andere. Jij en je maatje Harry hebben mij door een slechte tijd geholpen en ik moest altijd zo lachen met je als je op de weegbrug kwam. Rust zacht vent!
Pim Los (25-6-2009 om 16:26)
Lieve Willem, Woorden schieten te kort! Ik weet alleen dit: Je bent veel te voeg gegaan!!! Corine en kinderen we willen jullie alle sterkte toewensen die jullie nodig hebben! liefs Joyce,Lana en Pim Los
Bax (24-6-2009 om 23:50)
Heel erg ik leef met de nabestaande mee, 2 jaar geleden moest ook een motorrijder op de dijk in Veere het bekopen met de dood, deze keer lag het niet aan de snelheid
Bart willems (24-6-2009 om 23:28)
Daats,woorden schieten tekort,corina heel veel sterkte met dit zware verlies
Gerda de Bruijne (24-6-2009 om 22:27)
Ik zal hem gaan missen, Willem je was super. En heel veel sterkte aan de nabestaande. En vooral zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte.
Renno en roos (24-6-2009 om 19:30)
Corina en kinderen heel veel sterkte met het verlies van willem ,ook hier in middelburg is de klap hard aangekomen ,we wensen jullie en ook de verdere familie heel veel sterkte met dit grote verlies
Cookie-instellingen beheren