Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 211 km

Motorrijder komt om bij ongeval

Toegevoegd: 22-06-2009, 10.47 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Laurens Jobse
AAGTEKERKE - Bij een aanrijding op de Kloosterweg in Aagtekerke is maandagmorgen een 45-jarige motorrijder uit de gemeente Veere om het leven gekomen.


Het ongeval deed zich rond 08.45 uur plaats toen de 45-jarige man met zijn motor in botsing kwam met een tractor. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar de komst van de traumahelikopter werd al snel gecancelled omdat het slachtoffer al ter plekke was overleden. De tractorbestuurder raakte niet gewond.

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan. De Kloosterweg was enige tijd afgesloten tussen de kruising met de Pekelingseweg en de kruising met de Mariekerkseweg. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry & Addie (23-6-2009 om 21:04)
Woorden schieten tekort. Heel veel sterkte bij het verwerken van dit groot verlies aan zijn vrouw, 2 kinderen en alle nabestaanden. Daats.... rust zacht vriend. -4ever in our heart- -Harry & Addie-
John (23-6-2009 om 20:23)
Wat erg,ik hoorde vanmorgen dat het om Willem ging,en was en ben er gewoon stil van,je had nog zoveel mooie plannen voor de toekomst vertelde je mij de laatste keer toen we wat dronken bij Frits,dit alles is nu in 1 keer weg,ik wens de nabestaande heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken
Maaike (23-6-2009 om 19:16)
Ik wens iedereen die deze meneer kende heel veel sterkte. Hij was nog zo jong! Onze zoon van 22 jr heeft 2 zware ongelukken gehad met de motor. Het was een vreselijke tijd voor ons. Maar hij leeft nog en dat is "het verschil" mensen. Het is een supermooie hobby maar je bent ook erg kwetsbaar.
Elma (23-6-2009 om 18:52)
Dag lieve vriend van me. We waren maatjes [al 18 jaar] voor altijd. Ik zal je héél erg missen. Corine ik wens je hierbij héél véél sterkte toe samen met de kinderen. Familie en vele andere vrienden: Sterkte in deze moeilijke tijd!!! Je zal altijd een speciaal plekje in mn hart blijven houden.
Floor (23-6-2009 om 18:42)
Ik en mijn familie vinden het heel erg want het is onze vriend, oom, man, papa. De kinderen van de motorrijder zijn nog heel jong het het barst hier uit van de tranen!!! Groetjes Floor Schieck (Nichtje van de motorrijder)
Ricardo (23-6-2009 om 18:12)
Met grote verslagenheid kreeg ik te horen dat mijn collega en vriend willem is verongelukt met zijn moter. Het verdriet is heel groot ik wens zijn vr en kids fam en vrienden collega's veel sterkte met dit zware verlies. Vriend het ga je goed we gaan je missen.
Cookie-instellingen beheren