Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor asfalteerders

Toegevoegd: 08-07-2009, 17.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Sinds enkele weken zijn er Engelse asfalteerders actief in Zeeland. De politie adviseert voorzichtig te zijn.

De mannen, die rijden in een gele Engelse asfalteermachine, gaan langs de deuren en bieden op zeer opdringerige wijze hun diensten aan. Aan deze niet altijd even goed uitgevoerde werkzaamheden hangt een heel hoog prijskaartje.


De politie raadt de inwoners aan heel behoedzaam en voorzichtig te zijn en als men in zee gaat met deze Engelse mannen en vooral vooraf waterdichte afspraken te maken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vincent (9-7-2009 om 09:19)
Het zijn engelse kampers..(gypsies)
Engeltje (9-7-2009 om 08:25)
Waarom een waarschuwing de politie kan toch ook optreden. Als je ze nodig hebt zijn ze niet thuis. Ik kan me voorstellen dat het voor oudere mensen best moeilijk is. Politie treed op
R vd Weide (9-7-2009 om 07:26)
Hier hebben we juist de politie voor, schandalig dat dit gewoon door gaat. Of moeten burgers dit zelf oplossen? Dat wil je toch ook niet?
Kelly (9-7-2009 om 02:09)
Nou Stan bij mijn dochter dus ook , 900 euro voor een beetje werk betaald. Ik heb wel foto's gemaakt onder het mom je weet maar nooit ohhhhhhh wat erg! Deze boodschap komt voor onze meiden helaas te laat. Het waren 2 Volwassen kerels en een kind van een jaar of 12 Witte bus.
Stan (9-7-2009 om 01:01)
"Bij mijn dochter zijn er 2 Engelse met een kind (jaar of 12) langs geweest die de klinkers schoon hebben gespoten en daarna een laagje er overheen hebben gespoten zo dat er geen alg meer op de steentjes zou groeien." Die zijn in Kortgene ook geweest. Ging na een 'no thanks' gelijk weg.
Just me (9-7-2009 om 01:00)
Ik stond 2 weken geleden naast ze bij het stoplicht bij goes, vroeg me al af wat een engelse asfalteerwagen hier deed... besteede er verder weinig aandacht aan..
Cookie-instellingen beheren