Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor asfalteerders

Toegevoegd: 08-07-2009, 17.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Sinds enkele weken zijn er Engelse asfalteerders actief in Zeeland. De politie adviseert voorzichtig te zijn.

De mannen, die rijden in een gele Engelse asfalteermachine, gaan langs de deuren en bieden op zeer opdringerige wijze hun diensten aan. Aan deze niet altijd even goed uitgevoerde werkzaamheden hangt een heel hoog prijskaartje.


De politie raadt de inwoners aan heel behoedzaam en voorzichtig te zijn en als men in zee gaat met deze Engelse mannen en vooral vooraf waterdichte afspraken te maken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.. (8-7-2009 om 18:24)
Dat is vorig jaar al eens uitgebreid op TV geweest. Leveren slecht asfalt op een totaal verkeerde wijze, komen het niet afmaken etc etc. Kortom: Oplichters
Esther (8-7-2009 om 18:05)
Ik heb ze ook aan de deur gehad , en je moet je maar zoveel mogelijk van de domme houden. en duidelijk nee blijven zeggen,ze zijn nogal vasthoudend. maar heb ze met een verhaaltje het riet in gestuurd. ze komen op de boerderij in een witte bestel bus, de gele auto is hier niet geweest.
Sjaak (8-7-2009 om 18:00)
Met deze mensen helemaal geen afspraken maken, zij leggen immers slecht asfalt, waar na enkele weken het gras en onkruid gewoon doorheen komt, ik was vaak in Ierland en Engeland, daar bellen ze bij dit zoort gastenbezoek meteen de politie, moeten ze hier ook doen.
Cookie-instellingen beheren