Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor asfalteerders

Toegevoegd: 08-07-2009, 17.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Sinds enkele weken zijn er Engelse asfalteerders actief in Zeeland. De politie adviseert voorzichtig te zijn.

De mannen, die rijden in een gele Engelse asfalteermachine, gaan langs de deuren en bieden op zeer opdringerige wijze hun diensten aan. Aan deze niet altijd even goed uitgevoerde werkzaamheden hangt een heel hoog prijskaartje.


De politie raadt de inwoners aan heel behoedzaam en voorzichtig te zijn en als men in zee gaat met deze Engelse mannen en vooral vooraf waterdichte afspraken te maken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jop (8-7-2009 om 23:51)
Hoezo mensen waarschuwen;je kan ze toch ook gelijk oppakken of ben ik nou zo dom?
Char (8-7-2009 om 23:49)
En ook weer afgelopen week waren ze actief in sluiskil, ook zeer opdringerig maar toch weten af te schepen..wees op je hoede!
A. Wieles (8-7-2009 om 23:47)
Ik ben ze regelmatig op de tractaatweg waarbij ze alles en iedereen van de weg reden. De politie zou ze misschien gewoon kunnen oppakken in plaats van ons burgers hierdoor te laten terroriseren? Een waarschuwing voor iets dat we hier al lang weten, nou, dank u wel politie, goed dat er politie is!
Bedrogen (8-7-2009 om 23:20)
Mensen trap er niet in.2 jaar geleden zijn wij ook genaaid.het klinkt aantrekkelijk , maar is waardeloos We waren een vermogen kwijt aan een laagje keitjes.We hadden toen bijna de politie erbij halen die vent moest dezelfde middag nog 7 duizend euro hebben
Autobedrijf de witte (8-7-2009 om 23:01)
Ong.2 weken terug ook in wemeldinge!!!!
Mike (8-7-2009 om 22:59)
Miranda Ze probeerde mij een agregaat te slijten, gelukkig dit heb ik al meerdere keren mee gemaakt op kats,zowel nederlanders als engelse,omdat ik vaak aan auto's bezig ben voor gereedschap,later ook een aggegraat,vito wit engels kenteken vito paars nl kenteken.
Cookie-instellingen beheren