Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Wurgslang ontsnapt in Terneuzen

Toegevoegd: 16-07-2009, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Gouwestraat in Terneuzen wordt sinds gisteren een slang vermist. De eigenaar heeft hier vanavond rond 20.00 uur melding van gemaakt bij politie Zeeland.


Het betreft een Boa constrictor (wurgslang) welke voor de mens niet gevaarlijk is. Het dier is 1.70 lang.

Vinders van de Boa constrictor worden verzocht dit te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje 79 (16-7-2009 om 21:31)
Vind het jammer dat mensen zo paniekerig reageren want als jij hem niets doet doet hij jou ook niets hij eet geen mensen maar knaagdieren of kuikens dus paniek om niets het is niet eens een gifslang maar een wurgslang en die vallen niet zomaar aan. het zijn mooie en slimme dieren
Dotje79 (16-7-2009 om 21:28)
Tja helaas zijn er veel mensen bang voor deze facinerende schitterende dieren maar vaak is er maar een halve centimeter ruimte nodig om te ontsnappen en die beesjes zijn behalve mooi ook nog eens slim en sterk hoe groot en dik je terarium ook is er bestaat een kans dat ze ontsnappen
Slangenliefhebber (16-7-2009 om 21:27)
Onbegrijpelijk dat sommige mensen deze dieren in huis hebben. Zelf heb ik ook een aantal slangen in huis maar die achter slot en grendel in een dichte kamer. Dit bericht doet de hobby weer geen goed en reptielen hebben al niet zo'n positieve uitstraling. Jammer!
Pieters (16-7-2009 om 21:22)
Nou, hoog tijd om je kat binnen te houden dus! En handig om te doen in de buurt van een school....... Maar zo'n slang glipt toch ook niet zo maar 'eventjes ongezien' door de deur naar buiten?
Mirjam (16-7-2009 om 21:08)
Je zou hem maar tegenkomen! Moet er niet aan denken. Hopelijk wordt ie gauw gevonden en dan liever niet door een kind.
Piet (16-7-2009 om 21:02)
Mijn god, je zal hem tegenkomen. Eigenaar mag van mij een boete krijgen voor verstoring van de openbare orde of zoiets. Als een slang van 1.70 meter aan je aandacht ontsnapt dan heb je het niet helemaal begrepen!!
Cookie-instellingen beheren