Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe verdachte dode Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2009, 17.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De twee verdachten die eerder deze week waren aangehouden voor de zaak van de overleden man in de President Rooseveltlaan in Vlissingen zijn weer op vrije voeten.

Het Openbaar Ministerie ziet geen redenen om hen nog langer vast te houden. Inmiddels heeft het rechercheteam zich een aardig beeld kunnen vormen van hetgeen er zich afgespeeld heeft afgelopen donderdagavond.


Omdat het onderzoek nog in volle gang is wil de Zeeuwse politie hierover verder nog geen mededelingen doen. Wel kan de politie vertellen dat er een derde verdachte is aangehouden. Dit betreft een 19-jarige Vlissinger. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. In de zaak zijn, door de ruim 20 rechercheurs die ermee belast zijn, al veel getuigen gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mascleta (19-7-2009 om 17:37)
@ Hendrik - Misschien omdat de personen die waren aangehouden na aanleiding van een signalement niks met de doodslag te maken hadden? Dan is donderdagavond tot zondag vastzitten best wel lang voor iets waar je helemaal niks mee te maken hebt. Leg maandags maar uit op je werk waar je vrijdag was!
Hendrik van Es (19-7-2009 om 17:15)
Als je toch iedereen binnen NO-TIME weer op vrije voeten laat, waarom zou je het dan nog onderzoeken?!
Cookie-instellingen beheren