Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse brand op bedrijventerrein

Toegevoegd: 26-07-2009, 02.27 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een forse brand op een bedrijventerrein in Terneuzen heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor schade gezorgd.
 
Rond 00.55 uur kreeg de brandweer meerdere meldingen binnen dat er flinke vlammen boven het terrein van een bedrijf aan de Oudelandseweg uitkwamen. Al snel werden daarom twee blusvoertuigen en een hoogwerker opgeroepen.
 
Ter plekke bleken diverse bouwmaterialen in brand te staan. De brandweer had een half uur nodig om het vuur onder controle te krijgen. Daarna duurde het echter nog lang voordat de brand helemaal gedoofd was. De brand woedde (deels) in een stapel met houtsnippers en het duurde tot 08.00 uur voordat al het hout was afgeblust.


De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frederick (26-7-2009 om 10:07)
Het is nog al eens prijs in die hoek.
Cookie-instellingen beheren