Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Kindje zwaargewond bij aanrijding

Toegevoegd: 30-07-2009, 13.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Bij een aanrijding met een auto in Westkapelle is donderdagmiddag een 5-jarig Duits fietsertje zwaargewond geraakt.
 
Het kindje en de automobilist kwamen rond 12.05 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Baaiweg met de Schoneweg. Het jongetje fietste samen met zijn ouders over de Schoneweg in de richting van de Baaiweg. Op de splitsing met de Baaiweg sloeg het kind linksaf en werd daarbij geschept door een personenauto die al op de Baaiweg reed.

Het ventje kwam door de botsing ten val. De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke om assistentie te verlenen. Het jongetje is met onbekend letsel per helikopter overgebracht naar het Sofia kinderziekenhuis in Rotterdam. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar het ongeval.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sigiman (9-8-2009 om 11:43)
De kleine jonge is weer thuis. Hij was met zijn ouders 8 dagen in het Sophia-ziekenhuis. Hij was uitstekend verzorgd en in gode handen. Het word nog veele weken duren tot hij helemaal gezond is. Hij had veel geluk gehad.
Laura (3-8-2009 om 22:44)
Ik reed achter de bestuurder van de auto en de auto reed echt niet hard, het kindje ligt nog in het ziekenhuis maar het gaat de goede kant op en houdt hij er gelukkig niets aan over.
Onbekend (3-8-2009 om 17:16)
Wat erg en dat in de vakantie
Leon (2-8-2009 om 00:55)
Wie zegt dat die auto tehard heeft gereden,er staat dat het kindje ineens links af sloeg,en als je met je auto 50km rijdt heb je toch een behoorlijke remweg nodig,het is zeer triest dat er een klein kind is bij betrokken,maar ook sterkte voor de automobilist,daar is het net zo erg voor.
Dennis (1-8-2009 om 13:20)
Op zulke wegen rijden ze ook wel hard. je vakantie is dan niet echt leuk als je aangereden word. wens de familie heel veel sterkte
Erwin (31-7-2009 om 18:07)
Blijft verschrikkelijk als er een kind bij betrokken is. Zal je kind wezen. Sterkte
Cookie-instellingen beheren